Koop nu je voordelige festivalpas

Nieuws

Wil je deelnemen aan verschillende activiteiten tijdens het Festival van de architectuur? Dan is de Passe Partout interessant voor jou!

Koop je voordelige pas die toegang biedt tot alle festivalactiviteiten die plaatsvinden in deSingel van 7 t/m 18 september.

Met deze voordelige pas kan je gratis je persoonlijke ticket bestellen voor elke festivalactiviteit die in deSingel plaatsvindt tussen 8 en 17 september.

Opgelet: De Passe Partout biedt niet automatisch toegang. Om zeker te zijn van een plaats, moet je voor iedere festivalactiviteit na aankoop van deze pas nog afzonderlijk reserveren via +32 (0)3 248 28 28 of tickets@desingel.be. Je ontvangt hiervoor een e-mail met een overzicht van alle festivalactiviteiten. Per e-mailretour kan je nadien je keuze aan de ticketdienst van deSingel doorgeven. Aansluitend ontvang je je-ticket(s) voor de opgegeven activiteiten.

Het aantal plaatsen per festivalactiviteit is beperkt. Om zeker te zijn van je plaats dien je ten laatste 7 dagen vóór aanvang van een activiteit te reserveren.

Prijzen Passe Partout
Basis: 45 euro (volwassenen)
Reductie: 30 euro (studenten)

Passe Partout aanschaffen
Je kan een Passe Partout voor het Festival van de architectuur online bestellen via het ticketingsysteem van deSingel. Koop hier je Passe Partout. 


Praktische informatie

Meer algemene info wenst over tickets, reservaties, bereikbaarheid en toegankelijkheid vind je hier.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief