D/a: Ontwerpbureau a2o architecten

Dag van de architectuur (D/a) → Hasselt

Werp een unieke blik op De Silo tijdens een rondleiding door de architecten! a2o leidt je rond om 12u en 14u. De korte presentatie en rondleiding duren 1 uur. Inschrijven is niet nodig. We verzamelen onderaan de rode trap.

Als bureau tracht a2o mens en ruimte met elkaar te verbinden. We hebben de attitude om steeds op zoek te gaan naar maatschappelijke relevantie en collectieve meerwaarde. a2o streeft daarom naar gepaste antwoorden op vragen over architectuur en stedenbouw. Elke oplossing of strategie start met een stedenbouwkundige en landschappelijke insteek. Als het resultaat van onderzoek zijn deze antwoorden soms experimenteel, maar altijd resultaatgericht.

We bedenken dan ook niet enkel ruimtelijke concepten, maar bouwen deze ook. Vakmanschap staat hierin centraal. Een groep georganiseerd in gespecialiseerde teams laat ons toe de verschillende expertises optimaal in te zetten voor elk project. Zowel tijdens het proces als op de werf. Met een deskundig team van (ir.-) architecten, interieurarchitecten, stedenbouwkundigen en landschapsontwerpers van verschillende nationaliteiten is a2o ondertussen zowel nationaal als internationaal actief.

We delen onze kennis via publicaties, lezingen en exposities en zoeken voortdurend de grens op met de academische wereld, de kunsten en de maatschappij.

Bezoek ook een van de ontwerpen van a2o! Tijdens de Dag van de architectuur opent Crematorium Stuifduin zijn deuren.

Praktische info

Locatie

Vissersstraat 2
3500 Hasselt

Routebeschrijving

Van

12:00u

Tot

15:00u

Duur

1 uur

Toegangsprijs

Gratis
Rondleidingen om 12u en 14u (zonder inschrijving)

Activiteit

Categorie

Locatie

Datum

Routebeschrijving Meer info
Schrijf je in op onze nieuwsbrief