D/a: Ontwerpbureau Architectuuratelier Dertien12

Brugge → Brugge

Werp een unieke blik achter de schermen van Architectuuratelier Dertien12 tijdens een rondleiding door de architecten zelf.

De kantoren van het architectuuratelier bevinden zich in de oude Militaire Kazerne in de Peterseliestraat. Deze locatie werd niet zomaar gekozen, Dertien12 wil namelijk actief inzetten op stadsontwikkeling. Ze voegt zelf de daad bij het woord door deze tijdelijke leegstaande ruimte in te palmen met haar team architecten.

Kom een kijkje nemen, ontdek de talrijke maquettes, sla een praatje met de architecten en kom zo meer te weten over het reilen en zeilen van hun architectuur.  Ze geven je een inzicht in de gerealiseerde werken, de lopende werven en de nieuwe projecten die nu op hun tekentafel liggen. Praat gezellig na bij een goed glas wijn of een lekkere limonade en een hapje in De Republiek, een van de ontwerpen van Dertien12 op wandelafstand.

Bezoek ook een van de ontwerpen van Architectuuratelier Dertien12! Tijdens de Dag van de architectuur openen De Albertschool en De Republiek hun deuren.

 

  • Plannen De Lovie (Beeld: Architectuuratelier Dertien12 ism MV Architecten)

  • Fotoclub (foto: fotoclub Brugge)

    Fotoclub (foto: fotoclub Brugge)

  • Woning Wolfs (Foto: Jason Slabbynck)

    Woning Wolfs (Foto: Jason Slabbynck)

  • De Warande (Foto: Architectuuratelier Dertien12)

    De Warande (Foto: Architectuuratelier Dertien12)

Praktische info

Locatie

Peterseliestraat 23A/80
8000 Brugge

Routebeschrijving

Van

13:00u

Tot

17:00u

Toegangsprijs

Gratis
Vrij toegankelijk

Activiteit

Categorie

Locatie

Datum

Routebeschrijving Meer info
Schrijf je in op onze nieuwsbrief