D/a | Dag van de architectuur 2019

Dag van de architectuur (D/a) → en Brussel

Op zondag 22 september ontdek je in Vlaanderen en Brussel verbindende gebouwen en opmerkelijke ontwerpbureaus tijdens de Dag van de architectuur 2019.

Ontdek de volledige selectie hier.
Ontdek het programma per gebouw en bureau in het programmaoverzicht. 

 

Altijd al willen weten wat zich achter de gevel bevindt van dat ene huis? Grijp je kans en wandel binnen in een van de privéwoningen, scholen, zorgvoorzieningen en bedrijven die uitzonderlijk toegankelijk zijn voor publiek. Meer geïnteresseerd in het ontwerpproces? Ook tal van architecten en ontwerpers gunnen je vandaag een blik achter de schermen van hun bureau.

Horen, zien en doen!
Iedere provincie heeft een boeiende lijst gebouwen en bureaus die je kan ontdekken. Maar daarnaast organiseren we tal van extra activiteiten die je beleving van architectuur nog meer versterken. Neem deel aan rondleidingen, workshops en lezingen en ontdek nog meer over een gebouw of ontwerpbureau. Kinderen kunnen zich ter plekke uitleven met het doe-boekje en ontdekken zo architectuur op hun maat.

Het F/a Curatorenteam
De toekomstige generatie ontwerpers mag voor ons niet ontbreken tijdens het F/a. We gaven daarom de selectie voor de Dag van de architectuur uit handen aan het F/a Curatorenteam. Deze enthousiaste groep studenten maakte een overzicht van het hedendaagse architectuurlandschap en de uitdagingen waarvoor we staan, en bundelde voor jullie een selectie aan gebouwen en bureaus die hen nauw aan het hart liggen. Benieuwd welke jonge leeuwen deze fraaie lijst samenstelden? We stellen ze hier graag aan je voor.

  • Curatorenteam F/a (Foto: Wouter Maeckelberghe)

  • F/a Curatorenteam (Foto: Woutermaeckelberge)

Praktische info

Locatie

Verschillende locaties
Vlaanderen en Brussel

Routebeschrijving

Van

10:00u

Tot

17:00u

Activiteit

Categorie

Locatie

Datum

Routebeschrijving Meer info
Schrijf je in op onze nieuwsbrief