Scenografie Kadanja (Foto: Handelsreizigers)

F/a de OUT – Highlights

→ Gent

Waar begint en waar eindigt architectuur? Op vrijdag 27 september gaat Festival van de architectuur (F/a) voluit in Kunstencentrum Vooruit. Tijdens F/a de OUT (lees ‘fade out’) verbinden we een hele avond lang elke hoek van het gigantische gebouw met dans, muziek, licht, literatuur en talks. En ergens daartussen architectuur, dat ook.

De avond begint met F/a de OUT Highlights. Met Tomas De Soete blikken we terug op de hoogtepunten van het F/a tijdens een slotshow met impressies van het festival en verwachte en onverwachte gasten. Schrijf je in via onderstaande link!

Handelsreizigers in ideeën en Kadanja sprokkelen het hele festival indrukken, nu eens poëtisch dan weer met een hoek af en bouwen hiermee een prikkelende en verbindende slotshow.

Een week samen stad maken, wat leverde dat op? Wat houden we, wat laten we achter? We herleiden het F/a tot een recap van een uurtje met performances & reportages uit de buik van het festival.

Kunnen architecten ervoor zorgen dat mensen en buurten in verbinding treden? Hoe weerbarstig is de Vlaming tegenover nieuwe vormen van wonen? Waar vinden we ‘zwerfruimte’ en wat vangen we ermee aan?

Maar F/a Highlights plaatst eveneens concrete verbindende projecten voor het voetlicht, peilt naar de toekomstvisie van een jonge generatie architecten en recycleert de dominoblokken.

Meer info over de rest van de avond hier.

  • De regisseurs van F/a Highlights: Filip Standaert en Frederik De Preester van Handelsreizigers in Ideeën

  • Tomas De Soete (Foto: Joeri Vlekken)

 

D/a - Inschrijvingen F/a de OUT - Highlights

Praktische info

Locatie

Theaterzaal Kunstencentrum Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Gent

Routebeschrijving Schrijf je hier in

Van

20:30u

Tot

22:00u

Toegangsprijs

Gratis
Inschrijving verplicht

Activiteit

Categorie

Locatie

Datum

Routebeschrijving Meer info
Schrijf je in op onze nieuwsbrief