Slotfeest | F/a de OUT

Gent → Gent

Waar begint architectuur en waar eindigt het? Op vrijdag 27 september gaat Festival van de architectuur (F/a) voluit in Kunstencentrum Vooruit. Tijdens F/a de OUT (lees ‘fade out’) verbinden we een hele avond lang elke hoek van het gigantische gebouw met dans, muziek, licht, literatuur en talks. En ergens daartussen architectuur, dat ook.

F/a Highlights
Eerst blikken we terug op de hoogtepunten van het F/a. Een week samen stad maken, wat leverde dat op? Wat houden we, wat laten we achter? We herleiden het F/a tot een recap van een uurtje met performances & reportages uit de buik van het festival. Wie ruimde onze dominoblokken op? Slaapt een stadsbouwmeester wel tijdens het F/a?

F/a Closing Party
Tijdens de Closing Party feest je niet alleen, je kan ook één op één in gesprek met een stadsmaker over de stad van morgen. Je luistert er verhalen over hoe architectuur mensen samenbrengt. Installatie, muziek en dans dompelen je onder in tijd en ruimte. Tot je zelf danst. Tot het licht uitgaat.

De energie die op een dansvloer ontstaat, kan als geen ander verbinden. Vraag het maar aan ensemble, Brussels platenlabel, blog en feest gerund door het tweetal Tristan Jong en de Brusselaar Koen Galle. Het is de tweede die voor de gelegenheid aan de slag ging als curator van de dansvloer tijdens de afsluiter van het Festival van de architectuur. 

Meer info over het programma vind je hier.

Praktische info

Locatie

Sint-Pietersnieuwstraat 23

20h30: F/a Highlights (Theaterzaal) (gratis)

22h00: F/a Closing Party (Concertzaal, diverse zalen)
9000 Gent

Routebeschrijving Koop hier je tickets

Van

20:30u

Tot

05:00u

Toegangsprijs

9 euro (Studententarief)
15 euro

Activiteit

Categorie

Locatie

Datum

Routebeschrijving Meer info
Schrijf je in op onze nieuwsbrief